گزارش تکریم خانواده در دانشکده

تکریم خانواده در دانشکده حقوق و علوم سیاسی

بدرقه تابستان 98 با گرمای لبخند کودکان در دانشکده

یک شنبه 31/6/98 دانشکده حقوق و علوم سیاسی میزبان کودکانی بود که پدران و مادران آنها در بخش های مختلف اداری و پشتیبانی دانشکده مشغول به خدمت می باشند.

دکتر نسرین مصفا معاون اداری چندی پیش با ذکر این مطلب که مادران شاغلی که امروزه دوش به دوش مردان در جهاد اقتصادی سرزمین شان حضور دارند عهده دار تکلیف بزرگتری هستند و آن حفظ سیمای زیبای مادری است. همچنین وی خاطر نشان کرد سلامت روانی افراد و در پی آن سلامت اجتماعی در گرو امنیت روانی خانواده ها است پس خالی از لطف نیست که سالانه روزی کودکانبا فراغ بال به همراه والدین در محل کار ایشان  حضور پیدا کنند و ضمن آشنایی با محیط کار آنها تشویق به برقراری ارتباط انسانی و عاطفی  با این محیط گردند. در پی آن پدران و مادران با آرامش بیشتری در محل کار خود حضور پیدا میکنند و در نهایت این زنجیره به هم پیوسته چرخ جامعه را به سوی پیش رفت ترقی و آسایش و امنیت سوق خواهد داد.

وی در آخرین روز تابستان 98 میزبان کودکانی بود که با لبخند و شادی در سالن دکتر درودیان حضور پیدا کردند ،به تماشای فیلم نشستند، و نقاشی کردند. پس از  پذیرایی و صرف نهار ، هدایایی به عنوان یادگار به آنان تقدیم شد . .این گردهمایی کودکانه با استقبال کارمندان و همکاران روبرو شد،دانشجویان حاضر در دانشکده با دیدن این فضا از دغدغه مندی دانشکده نسبت به خانواده اظهار خرسندی کردند.

صرف نظر از هر کلیشه ای بر هیچ کس پوشیده نیست که کودکان امروز آینده سازان فردای این سرزمین هستند ،هدف از برقراری این مراسم یاد آوری این موضوع که کودکان امروز اساتید ،دانشجویان ، کارمندان ،مدیران و وزاِء و وکلا و ... آینده این خاک کهن خواهند بود . امید که دانشگاه ها و دانشکده ها با توجهی خاص به این موضوع و اهمیت امنیت و بهداشت روانی پدران و مادرانی که نیروهای کار این مجموعه ها را تشکیل می دهند گامی موثرتر برای داشتن جامعه ای سلامت ،شکوفا و امیدوار بردارد.