بازگشت به صفحه کامل

گزارشی از گردهمایی خانواده دانشکده حقوق و علوم سیاسی بمناسبت بهره برداری از طرح مقاوم و بهسازی و تجهیز دانشکده

گردهمایی خانواده دانشکده حقوق و علوم سیاسی

بمناسبت بهره برداری از طرح مقاوم و بهسازی و تجهیز دانشکده

روز یکشنبه 11 آذر 1397خانواده دانشکده حقوق و علوم سیاسی، در مراسمی به مناسبت اتمام و بهره برداری از طرح مقاوم سازی وبهسازی و تجهیز این دانشکده که از سال 1394 آغاز شده بود، در سالن شیخ مرتضی انصاری گردهم آمدند. در این مراسم دکتر محمدرضا تخشید رییس، دکتر نسرین مصفا معاون اداری و مالی و دکتر عباس مصلی نژاد استاد دانشکده و حامی مالی طرح  تجهیز و بهینه سازی، حضور داشتند.

در ابتدای برنامه پس از قرائت قرآن و ادای احترام به سرود ملی، دکتر مصفا در خصوص طرح مقاوم سازی دانشکده و تلاش­ها و پیگیری­های دکتر تخشید و همچنین حمایت­های مالی دکتر مصلی نژاد سخنانی بیان داشت و از همکاران دانشکده بخاطر متحمل شدن مشکلات موجود در روند آغاز و اجرای طرح مقاوم سازی و همکاری صبورانه شان تشکر کرد. ایشان در ادامه از دکترتخشید و دکتر مصلی نژاد دعوت کردند مطالب خودرابیان دارند.

سپس دکتر تخشید به ارائه گزارش مختصری از چگونگی آغاز و عملیاتی شدن طرح مقاوم سازی، روند اجرا و تهیه هزینه های طرح پرداخت و با بیان این نکته که طرح مقاوم‌سازی دانشکده حقوق و علوم‌سیاسی، یک طرح ملی است، در خصوص روند آغازین طرح  گفت: هنگامیکه از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اجرای طرح کلی مقاوم‌سازی فضاهای آموزشی به تصویب رسید، پس از بررسی‌های انجام شده در سال‌های ۹۲ و ۹۳، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، ‌به عنوان اولویت انجام طرح مقاوم‌سازی انتخاب شد و در راستای این امر، در اواخر سال ۹۳ تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه تهران و وزارت علوم منعقد گردید و متعاقب آن، کار مقاوم‌سازی در شهریور سال 94 آغاز شد و با توجه به تأکید رییس دانشگاه تهران، طرح مقاوم‌سازی همراه با انجام بهینه‌سازی همراه شد.

همچنین با توجه به فضای ایجاد شده در پی اجرای طرح مقاوم سازی که منجربه کمبود فضای لازم برای کلاس­های درسی اساتید و دانشجویان و فعالیت کارمندان شده بود، از صبر و تحمل همکاران و زحمات دکتر مصفا و همکارانشان و نیز از دکتر مصلی نژاد بعنوان یکی از حامیان مالی، که این طرح را عملیاتی کردند و همچنین در تجهیز و بهسازی دانشکده نقش اساسی را داشتند،  قدردانی کرد. ایشان اتمام پروژه را شروعی برای آینده ای بهتر برای دانشکده دانست و  موفقیت این پروژه را راه‌گشای اجرای طرح مقاوم‌سازی در دیگر دانشگاه‌های سراسر کشور دانست. در پایان دکتر مصلی نژاد نیز ضمن بیان نقش بنیاد فرهنگی مصلی نژاد در این طرح، به سیاست این بنیاد در حمایت از ایجاد و تجهیز فضاهای آموزشی کشور پرداخت. ایشان نیز از همراهی همکاران دانشکده که در این مسیر دشوار، همراهی خود را دریغ نداشتند سپاسگزاری کرد. و از ارزشمندی همکاران برای خود و هیات رییسه دانشکده سخنانی بیان داشت و برگزاری مراسمی باحضور خانواده دانشکده حقوق و علوم سیاسی، پیش از افتتاح رسمی بهره برداری از طرح مقاوم سازی و بهینه سازی و تجهیز دانشکده را گواهی بر ارزشمند بودن کارمندان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانست.

در پایان مراسم از تعدادی از همکاران که در جریان طرح مقاوم سازی مسئولیت  بخش­هایی را که مستقیم درگیر بودند را برعهده داشتند با اهدای لوح تقدیر و هدایای ویژه ای قدردانی و نیز از سایر همکاران، با تقدیرنامه و هدیه سپاسگزاری شد. سپس همکاران به صرف ناهار دعوت شدند.