پاسخ به مطالب مطرح شده در رابطه با دکتر آریابرزن محمدی

جناب آقای دکتر تخشید گرامی با عرض ادب و احترام،

اخیرا در وب سایت مشرق نیوز علیه بنده نوشته ای منتشر گردیده است که بخش اعظم آن راجع به دکتر انوشیروان احتشامی است و به بنده هیچ ارتباطی ندارد، قسمتهایی دیگر هم که راجع به اینجانب می باشد بخشی دروغ است و بخشی غیر دقیق. از همین رو خواستم با نوشتن این نامه ضمن روشنگری مواضع خود را نیز صریحا بیان کنم. از جنابعالی خواهشمندم این ایمیل را به ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر نیلی و دیگر اساتید محترم که در جریان پرونده جذب بنده هستند ارسال نمایید.

1. اینجانب آریابرزن محمدی عمیقا وفادار به انقلاب و آرمانهای امام راحل (ره) هستم و به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت فقیه اعتقاد قلبی و التزام عملی دارم و هیچگاه جزء جنبش دانشجویی در خارج و یا هیچ جنبش دیگری نبوده ام. همواره دغدغه ام کمک به پیشرفت و ترقی علمی در کشور بوده و هست و هم اکنون نیز که داوطلب جذب می باشم مهمترین هدفم را رشد علمی دانشجویان، خود و دانشگاه می دانم. بنده سیاست را به مثابه یک دانش دوست دارم و از سیاست جناحی بدورم. همواره سعیم این بوده و هست که پدیده ها را با موضوعیت علمی و بدور از حب و بغض سیاسی تحلیل کنم. البته گاه ممکن است که در تحلیل هایم دچار اشتباه هم بشوم ولی از آنجا که هیچ غرض و مرضی در پس تحلیل بنده نبوده به محض پی بردن به خطای در تحلیل آن را تصحیح کرده ام. به عنوان مثال در ابتدای بحران سوریه بنده دیدی انتقادی نسبت به عمکرد دولت سوریه داشتم ولی پس از رشد قارچ گونه گروههای تکفیری وهابی در سوریه و عراق متوجه شدم که در برابر واقعیت موجود منطقه یکی از بهترین گزینه های موجود حمایت مستحکم از دولت سوریه است. این را در مقالاتی که در سالهای بعد بعنوان مثال در هفته نامه صدا نوشتم منعکس نموده ام که تصویر آن به پیوست است.

2. ضمنا این نکته را نیز باید اضافه کنم که همانند مصاحبه هایی که تلویزیونهای خارج از کشور با کارشناسان در داخل کشور انجام می دهند برخی اوقات پیش می آمد که این رسانه ها جهت مصاحبه در مورد مسائل خاورمیانه با من تماس می گرفتند که در صورت داشتن فرصت گاهی اوقات مصاحبه ای انجام می شد. شایان ذکر است که این مصاحبه ها موردی بوده و بنده هیچگونه ارتباط سازمانی با هیچ تلویزیون یا رسانه ای نداشته و ندارم و طبیعتا این مصاحبه ها به معنی تایید خط مشی سیاسی این رسانه ها نبوده و نیست. همانگونه که کثیری از اساتید دانشگاه در داخل کشور که با رسانه های خارجی مصاحبه می کنند  لزوما ارتباط سازمانی با رسانه ای ندارند و خط مشی سیاسی این رسانه ها را تایید نمی کنند.  ضمنا اینجانب پس از اینکه به تدریج دریافتم که این رسانه ها بی طرفی رسانه ای را آنطور که باید رعایت نمی کنند از سال 2013 به بعد هیج مصاحبه ای با هیچ رسانه خارج از کشور نداشتم.

3. در نوشته مشرق نیوز علیه بنده تهمت سراسر کذب حمایت از عربستان زده شده است که بسیار باعث تاسف است که نویسنده مشرق نیوز بدون آنکه مقاله اخیر بنده در مورد عربستان و قطر را بخواند و یا با تجاهل نسبت به آن مقاله چنین نسبت کذب و ناروایی به بنده می دهد. یکی از مستدل ترین و علمی ترین نقدهایی که به سیاست های عربستان وارد شده همین مقاله بنده است. ضمنا اینجانب شاید جزء نخستین افرادی باشم که با یک تحقیق و جستجوی موشکافانه اینترنتی متوجه شدم عربستان در پس پشت راه اندازی تلویزیونی بنام ایران اینترنشنال قرار دارد و مقاله ای در این باره در وبسایت مطالعات خلیج فارس منتشر نمودم که تصویر آن نیز به پیوست است.

4. نویسنده مشرق نیوز رطب و یابس را بهم بافته و و برای فریب خوانندگان تصویری از بنده در کنار شخصی با لباس عربی منتشر نموده بی آنکه بداند یا بخواهد که بداند که آن تصویر مربوط به همایشی در دوحه قطر است که در آنجا سیاستهای عربستان بشدت نقد شد و ازقضا شخصی که در تصویر کنار من نشسته، رئیس پنل، آقای دکتر باقر النجار یک استاد دانشگاه شیعه بحرینی است که در قطر تدریس می کند.

5. نویسنده مشرق نیوز ادعای کذب دیگری هم دارد که کتاب سیاست هسته ای در آسیا سراسر علیه ایران است که این ادعا از اساس کذب است و اتفاقا در این کتاب اغلب نویسندگان مواضعی در دفاع از برجام  دارند. در ضمن در این کتاب بیشتر انتقادات علیه آمریکا و اسرائیل است. و اسرائیل به صراحت متهم شده که تسلیحات هسته ایی دارد و کتمان می کند.

6. نویسنده مشرق نیوز کامنتی مجهول بر نوشته ای مجهول تر از نوریزاد را به عنوان سند آورده که روح من نیز  از آن خبر نداشته . تنها موردی که نیاز به توضیح دارد مقاله ای ژورنالیستی است که هشت سال پیش آقای ایمان واقفی هم دانشگاهی بنده نوشتند و چون از بنده کمک فکری گرفتند نام بنده را هم در کنار اسم خود درج نمودند. واقعیت این است که این مقاله انعکاس دهنده دقیقی از نظریات بنده نیست و دلیل آن هم این که پس از آن این نظرات هیچگاه مستقلا توسط اینجانب تکرار و یا تایید نشده است و پس از انتشار آن  مقاله هم سعی کردم که نامم ذکر نگردد ولی وبسایت مربوطه تعلل ورزید و من نیز چون موضوع را خیلی جدی ارزیابی نمی کردم از صرافت پیگیریش افتادم. همانطور که عرض نمودم بنده معتقد و ملتزم به قانون اساسی و اصل مترقی ولایت فقیه هستم و خود را سرباز مخلص این نظام مقدس در عرصه تعلیم و تعلم می دانم و اگر احیانا کوتاهی و قصوری از بنده سرزده باشد در راستای بصیرت افزایی مد نظر مقام معظم رهبری مد ظله العالی تلاش نمودم بصیرت خود را بیشتر نموده از شبهات دوری کنم.

7. در ضمن مقاله اخیر بنده در باره سیاست ایران در مدیترانه شاید جزء معدود مقالات علمی به زبان انگلیسی باشد که در آن سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در زمینه مدیترانه با روش تحلیل گفتمان سخنرانی های مقام معظم رهبری تبیین می پذیرد. باعث بسی تاسف است که نویسنده مشرق نیوز هیچگونه اشاره ای به محتوای دو مقاله اخیر بنده نمی کند.

امیدوارم توضیحات این حقیر کافی باشد و ان شاء الله تعالی توفیق خدمت در کنار شما بزرگواران نصیب اینجانب گردد.

با سپاس فراوان،

ارادتمند،