گزاشی از "دیدار هیات ایتالیایی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی "

دیدار هیات ایتالیایی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی

روز شنبه 18 دی 1396 پرفسور ایرنه کانفورا استاد حقوق دانشگاه آلدو مورو ایتالیا به همراه پرفسور دومینیکو اوترانتو استاد  دامپزشکی این دانشگاه و همراهانشان از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران دیدن کردند.

در این دیدار که آقای دکتر سعید حبیبا، معاون پژوهشی دانشکده؛ آقای دکتر امیر صادقی نشاط، مدیر گروه حقوق خصوصی  و  خانم دکتر حمیرا مشیرزاده، مشاور بین الملل دانشکده حضور داشتند، برلزوم همکاری­های بین دانشگاهی با دانشگاه­های ایتالیا بصورت کلی و دانشگاه آلدومورو به طور خاص تأکید شد و راه­های همکاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دانشگاه دولتی باری، در سال 1925 میلادی در شهر باری ایتالیا تأسیس شد و حدود 60000 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل اند. دانشگاه باری ، یکی از معتبرترین دانشگاه­های جنوب ایتالیا است و جزو بزرگترین دانشگاه­های ایتالیا محسوب می­شود و حدود 117 رشته در آن به زبان­های انگلیسی و ایتالیایی ارائه می­گردد. اسم این دانشگاه اخیراً به نام یکی از معروف ترین و ممتازترین دانشجویانش، سیاستمدار ایتالیایی آلدو مورو ، نام­گذاری شده است،  مورو چندین سال متوالی در دانشگاه باری حقوق جزا تدریس می­کرد.

رتبه بندی دانشگاه باری

مرکز رتبه بندی دانشگاه­های جهان (CWUR) ، در سال 2016 رتبه 359 را به دانشگاه باری اختصاص داد و در لیست CWUR ، بین 1000 دانشگاه برترجهان،درجایگاه 48ام قرارگرفت. در رتبه بندی موسسه آموزش عالی تایمز (THE) سال 2016 در رتبه 401-500 قرار گرفت.