گزارش مراسم رونمایی از کتاب دوران دانشکده (تاریخ شفاهی دانشکده)

رونمایی از کتاب دوران دانشکده در 29 خرداد 1398 با حضور جمعی از اساتید و دانش آموختگان سالهای دور این دانشکده در سالن دکتر درودیان برگزار شد.این مراسم با تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی آغاز شد .

دکتر نسرین مصفا معاون  اداری و مالی دانشکده ضمن ایراد سخنرانی با اشاره به تاریخچه این مرکز علمی فرهنگی از تلاش‌های مؤلف این اثر ارزشمند تقدیر و تشکر کرد.

دکتر سعید حبیبا معاون پژوهشی دانشکده با ذکر این نکته مهم که هویت هر سازمانی، تاریخ شفاهی و کتبی آن مکان است و پیشروان این حرکت علمی در دانشگاه نیز سایر مراکز بوده‌اند، از تلاش‌های دانشکده در انجام مصاحبه‌های حضوری با بزرگان علمی و پیشکسوتان این عرصه یاد نمودند و ادامه این رویداد مهم را نیز با استعانت از خداوند و همفکری فرهیختگان دانشکده عملی دانستند. در پی آن  دکتر جعفر میر فخرایی  از دانش آموختگان سالهای پیش این مرکز علمی فرهنگی از همکاری خود با این مرکز طی سالهای طولانی ابراز خرسندی و رضایت کرد.

در ادامه این مراسم  استاد دکتر حسنعلی درودیان ضمن پرده برداری از این اثر ماندگار  با بیانات شیوا و ذکر خاطرات ایام حضور و نقل حوادث تاریخی و علمی دانشکده به ایراد سخنرانی پرداختند.

محمد حسین دانایی مؤلف این کتاب ارزشمند با نقل خاطره ای کوتاه از مدعوین تشکر کرد و در پایان با همراهی دکتر درودیان و دکتر نسرین مصفا چندین جلد از کتاب دوران دانشکده به برخی از مدعوین اهدا شد .

در پایان با آرزوی تداوم چنین محافل ارزشمندی و حضور اندیشمندان فرهیختگان اساتید و دانشجویان،با پذیرایی از مهمانان مراسم به پایان رسید .