گزارشی از نشست تخصصی " حل و فصل اختلافات در صنعت انرژی "

نشست تخصصی

حل و فصل اختلافات در صنعت انرژی

اولین نشست از سلسه نشست­های تخصصی " حل و فصل اختلافات در صنعت انرژی"  توسط موسسه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران در روز چهارشنبه 30/3/1397 در آمفی تئاتر  دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد.

درابتدای نشست، دکتر سعید حبیبا معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی ضمن خوش آمد گویی به مدعوین که از وزارتخانه های نفت، نیرو، وکلا و اساتید دانشگاه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه های کشور بودند؛ از موسسه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران بابت برگزاری چنین نشست­هایی در فضای دانشگاه تشکر کرد.

موضوع نشست "حل و فصل اختلافات در صنعت انرژی" بود که هرکدام از اساتید در زمینه­های مختلف دراینباره، سخنرانی کردند.

سپس دکتر الهام امین زاده عضو هیات علمی و رییس موسسه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران، از "تنوع روش های حل و فصل اختلافات در صنعت انرژی" صحبت کرد. در ادامه نشست، دکتر عبدالحسین شیروی دیگر عضو هیات علمی دانشگاه تهران، با عنوان "مذاکره در روند  اجرای قراردادهای بالادستی  نفت و گاز "، دکتر سید نصرالله ابراهیمی از اساتید دانشکده حقوق در خصوص"طراحی مکانیزم حل و فصل اختلافات در صنعت انرژی"،  دکتر محمد ساردوئی نسب عضو هیات علمی دانشگاه تهران در رابطه با "حقوق فراملی به عنوان قانون حاکم بر ماهیت اختلاف"، دکتر محمودرضا فیروزمند عضو هیات علمی دانشگاه صنعت نفت تهران از "گونه شناسی اختلاف در حل و فصل اختلافات صنعت انرژی" مطالبی را بیان داشتند.

دکتر  ادواردو پیرو مشاور حقوقی حوزه نفت و گاز از کشور برزیل،  با عنوان"طرح دیدگاه در مورد ویژگی­های حقوق نفت ایران" سخنران پایانی مراسم بود. سپس سخنرانان به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ دادند.