گزارشی از مراسم درگذشت خانم زینب سرگردان فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

مراسم درگذشت خانم زینب سرگردان

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

مراسم درگذشت خانم زینب سرگردان، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، در روز دوشنبه 26 آذر 1397 با حضور خانواده آن مرحومه در سالن دفاعیه دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزارشد. در این مراسم که هیات رییسه، جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده حضور داشتند، دکتر نسرین مصفا، معاون اداری و مالی و دکتر غلامحسین الهام، استاد حقوق دانشکده سخنانی درباره  خصایل اخلاقی آن مرحومه بیان داشتند و از درگاه خداوند برای وی، طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر آرزو کردند. درپایان حضار با خانواده مرحومه ابراز همدردی کردند.