بازگشت به صفحه کامل

گزارشی از مراسم برگزاری برنامه آیین ورودی نو دانشجویان کارشناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

گزارشی از مراسم برگزاری برنامه آیین ورودی نو دانشجویان کارشناسی دانشکده

95/7/6

برگزاری برنامه آیین ورودی نو دانشجویان کارشناسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

با برنامه ریزی دانشگاه تهران، جشن آیین ورودی نو دانشجویان سال جاری دانشگاه تهران روز سه شنبه مورخ 95/7/6 از ساعت 9 لغایت 10:30 دقیقه در محل پردیس مرکزی دانشگاه تهران برگزار گردید. با عنایت به حضور خانواده های دانشجویان در دانشگاه تهران با توجه به اینکه نو دانشجویان دانشکده از ساعت 11 صبح وارد دانشکده حقوق و علوم سیاسی شدند،معاونت دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی با همکاری صمیمانه و مشفقانه معاونت اداری مالی و ریاست ارجمند دانشکده دو برنامه جداگانه برای خانواده و نیز نو دانشجویان برگزار نمود. که دانشکده حقوق با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه تصدی اجرایی همایش خانواده و دانشگاه برای 4دانشکده را عهده داربود که با سخنرانی جناب آقای دکتر افروز استاد دانشگاه تهران  ونیز جناب آقای دکتر معارف رییس محترم کمیسیون علوم انسانی با موضوع خانواده ودانشگاه همراه بود.

به همت معاونت دانشجویی و نیز مساعدت بی دریغ معاونت اداری مالی از نو دانشجویان عزیز و نیز خانواده های آنها در محل با شگاه دانشجویان پذیرایی نهار بعمل آمد.

همایش آشنایی نو دانشجویان عزیز در محل تالار شیخ مرتضی انصاری از ساعت 2 عصر با حضور صمیمانه ریاست دانشکده ، معاونین ارجمند اداری مالی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهشی و همچنین آموزشی و تحصیلات تکمیلی آغاز گردید . در آغاز مراسم پس از تلاوت آیات کلام الله مجید، سرود ملی و سرود دانشگاه تهران، ریاست محترم دانشکده حقوق و علوم سیاسی جناب آقای دکتر تخشید برای عرض خیر مقدم و تبریک به نو دانشجویان عزیز در جایگاه  حضور بهم رسانیدند و ضمن تبریک به نو دانشجویان و خانواده هایشان  به تشریح جایگاه والای دانشگاه تهران  همت گماشته وتوصیه های ارزشمندی را به این عزیزان یاداور شدند.

در ادامه برنامه پس از پخش کلیپ سخنان رهبر انقلاب با موضوع جایگاه دانشگاه تهران، معاونین محترم سرکار خانم دکتر مصفا معاون محترم اداری مالی، جناب آقای دکتر حبیبا معاون محترم پژوهشی، جناب اقای دکتر ساداتی نژاد معاون محترم دانشجویی و فرهنگی و همچنین جناب آقای دکتر آقائی معاون محترم آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده، طی نشستی صمیمانه در جایگاه ضمن تبریک و تهنیت به نو دانشجویان عزیز به تشریح جایگاه دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در کشور پرداخته و به معرفی حوزه معاونت های تحت پوشش خود پرداخته و نحوه تعامل و مراجعه دانشجویان را به واحدهای مختلف زیر نظر خود تبیین نمودند.

در ادامه همایش با حضور معاونین محترم و ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی هدیه ای ارزنده به نفر نخست کنکور سراسری که دانشکده حقوق و علوم سیاسی را برای ادامه تحصیل خود انتخاب نموده بودند، اهدا گردید. در پایان همایش نیز همزمان با سخنرانی کوتاه نمایندگان تشکل های دانشجویی و پذیرایی از حاضرین، هدایایی فرهنگی که به همت معاون محترم دانشجویی و مساعدت بی دریغ معاونت محترم اداری مالی دانشکده تهیه و تدارک دیده شده بود به نو دانشجویان عزیز تقدیم گردید.