گزارشی از مراسم آیین ورودی نو دانشجویان دانشکده

مراسم آیین ورودی نو دانشجویان

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

همایش آشنایی نو دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در تاریخ 7/7/1398 در تالار شیخ مرتضی انصاری دانشکده حقوق  علوم سیاسی  با حضور دانشجویان جدید الورود مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین هیات رئیسه دانشکده  برگزار شد.

در این مراسم  پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران ،کلیپ سرود دانشگاه تهران به نمایش در آمد .پس از آن آقای دکتر محمد رضا تخشید رئیس دانشکده، خانم دکتر مصفا معاون اداری و مالی دانشکده و آقای دکتر حبیبا معاون دانشجویی دانشگاه تهران و معاون پژوهشی دانشکده ، ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمد گویی به نو دانشجویان و اشاره به جایگاه دانشگاه تهران نکاتی را درباره دانشکده و باید و نبایدهای دانشجویی خاطر نشان کردند.

همچنین در این مراسم آقای دکتر آقایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن تشریح قوانین آموزشی دانشگاه تهران و دعوت به تلاش علمی مضاعف بیم و امیدهای لازم را در خصوص رعایت قوانین آموزشی به نو دانشجویان یادآور شدند.

حجت الاسلام خطیبی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشکده با ذکر نکات معنوی ارزشمندی برای تحصیل با تقوا و امید بیشتر به دانشجویان،آخرین سخنران این همایش بودند.

در این مراسم کلیپی با محتوای معرفی مشاهیر دانشکده و دفاع مقدس برای دانشجویان به نمایش در آمد.

در پایان این همایش هدایایی فرهنگی به رسم یاد بود به نو دانشجویان کارشناسی اهدا شد.