گزارشی از دیدار هیات مالزیایی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی

دیدار هیات مالزیایی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی

هیاتی از دانشگاه UITM مالزی، روز دوشنبه 22 مهر 1397 از دانشکده حقوق و علوم سیاسی بازدید کردند. هیات مزبور را دکتر رحمت محمد، رییس دانشکده حقوق دانشگاه UITM، دکتر زینب مهدنور، رییس اداره امور بین­الملل، خانم سیتی هافسیاه ادریس مسئول ارتباطات بین­المللی و همسر سفیر مالزی در تهران (که از اعضای هیات علمی دانشکده حقوق آن دانشگاه هستند) تشکیل می دادند.

اعضای هیات ابتدا در جلسه­ای با حضور دکتر نسرین مصفا، معاون اداری و مالی دانشکده، دکتر حمیرا مشیرزاده، مشاور بین­الملل، دکتر سیدعلی سادات اخوی، رییس مرکز مطالعات عالی بین­المللی، دکتر حامد موسوی، خانم دکتر سازمند و دکتر مهدی پیری از اعضا هیات علمی دانشکده دیدار و درباره راه­های بسط و گسترش همکاری­های علمی و بین دانشگاهی، بحث و تبادل نظر کردند. در پایان این نشست، مقرر شد برای نگارش متن تفاهم­نامه بین دانشگاهی با معاونت محترم بین­الملل دانشگاه تهران تماس برقرار شود.

سپس در ساعت 10:30، دکتر رحمت محمد سخنرانی خود را با عنوان "صلاحیت ملی فراتر از مرزها"  با تمرکز بر مسائل مرتبط با حقوق دریاها، چالش­های زیست­محیطی و همکاری­های منطقه­ای در شرق آسیا در سالن اجتماعات مرکز مطالعات عالی بین­المللی با حضور دکتر سعید حبیبا، معاون پژوهشی دانشکده، دکتر مشیرزاده، مشاور بین­الملل و اساتید و دانشجویان حقوق بین­الملل، روابط بین­الملل و مطالعات منطقه­ای ارائه دادند. پس از سخنرانی نیز به سوالات حضار پاسخ داده شد.