گزارشی از دیدار رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و هیات رئیسه دانشکده با دانشجویان

دکتر محمدرضا تخشید رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی، به همراه هیات رییسه این دانشکده، دکتر سید داوود آقایی معاون آموزشی، دکتر سعید حبیبا معاون پژوهشی، دکتر سید مهدی ساداتی نژاد معاون امور دانشجوئی و فرهنگی و آقای ولی ا... صفری سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده حقوق و علوم سیاسی؛ روزهای 20 آذر با دانشجویان مقطع کارشناسی و 21 آذر 1396 با دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری این دانشکده دیدار و گفتگو داشتند.

در ابتدا دکتر تخشید ضمن خوشامدگویی مجدد به دانشجویان، از تاخیر بوجود آمده در اتمام مقاوم سازی دانشکده عذرخواهی کرد و گفت: تمام تلاش ما این بود با شروع سال تحصیلی این پروژه به اتمام برسد که متاسفانه هنوز کارهایی دارد. سپس هر یک از معاونان درباره حوزه فعالیت خود توضیحات مبسوطی ارایه دادند. در قسمتی از این برنامه دکتر حبیبا از موفقیت تیم دانشجویان مقطع کارشناسی حقوق در کسب مقام سوم در مسابقات " دادگاه مجازی " که در کشور نپال برگزر شد، یاد کرد. در پایان ضمن تشکر و قدردانی از دانشجویان ممتاز و افتخارآفرین دانشکده، هدایایی به رسم یادبود تقدیم آنان شد.