گزارشی از دومین دوره آموزشی مشترک میان مرکز مطالعات عالی بین المللی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و مرکز سیاست جهانی دانشگاه فرای برلین آلمان

مرکز مطالعات عالی بین­المللی و مرکز سیاست جهانی دانشگاه فرای برلین برگزار می کنند:

" سیاست جهانی در جهان متلاطم: دیدگاه‌های اندیشمندان  ایرانی و اروپایی "

دومین دوره آموزشی مشترک میان مرکز مطالعات عالی بین المللی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و مرکز سیاست جهانی دانشگاه فرای برلین آلمان آغاز به کار کرد.

اولین روز این دوره با  عنوان  " سیاست جهانی در جهان متلاطم: دیدگاه‌های اندیشمندان  ایرانی و اروپایی" در تاریخ شنبه 9تیر 1397 در سالن کنفرانس مرکز مطالعات عالی بین المللی و با حضور روسای دو مرکز دکتر سیدعلی سادات اخوی و پروفسور کلاوس زگبرز برگزار گردید.

مدرسین دوره را  8 استاد آلمانی و ۲ استاد ایرانیتشکیل می­دهند.  از میان۲۵دانشجوی پذیرفته شده برای این دوره،۲۰ نفر ایرانی ، 4 نفر آلمانی و 1 نفر دانمارکی هستند. از شرایط پذیرش دانشجویان دوره، دارا بودن مدرک کارشناسی در رشته علوم سیاسی، روابط بین­الملل، اقتصاد و یا سایر رشته‌های مرتبط و همچنین تسلط به زبان انگلیسی بوده است.
این دوره به زبان انگلیسی و از تاریخ 9 الی 17 تیر ،  ازساعت 9 الی 30/17  برگزار می گردد.