گزارشی از حضور رئیس بخش جرم‌شناسی مؤسسه ماکس پلانک در دانشگاه تهران

حضور رئیس بخش جرم‌شناسی مؤسسه ماکس پلانک در دانشگاه تهران

پروفسور هانس یورگ آلبرشت، رئیس بخش جرم‌شناسی مؤسسه ماکس پلانک برای مطالعات حقوق کیفری خارجی و بین‌المللی (آلمان- فرایبورگ) به دعوت مؤسسه تحقیقات علوم جزایی و جرم‌شناسی دانشگاه تهران برای سخنرانی در خصوص " سیاست جنایی آلمان در قبال جرایم اقتصادی " روز دوشنبه ۲۷/‏۹/‏۹۶ به دانشکده حقوق و علوم سیاسی آمدند. این سخنرانی در ساعت ۱۵ تا ۱۷.۳۰ در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد. در این جلسه علاوه بر حضور آقای دکتر خالقی مدیر گروه حقوق جزا و جرم شناسی و برخی از همکاران گروه، دانشجویان و علاقمندانی از داخل و خارج از دانشکده نیز حضور داشتند.

پس از خوش آمد گویی آقای دکتر فیروز محمودی جانکی رییس موسسه جزا و جرم شناسی و تقدیر از همکاری مؤسسه ماکس پلانک با دانشگاه تهران، بر علاقمندی دانشکده برای تقویت همکاری های علمی تأکید شد که ایشان نیز متقابلاً با یادآوری همکاری های قبلی و جلسات سخنرانی در دانشگاه تهران، برای مبادلات علمی مؤسسه ماکس پلانک با دانشگاه اعلام آمادگی کرد.

سخنرانی ایشان متمرکز بر نظریه‌های جرم شناسی دربارۀ جرایم اقتصادی، تعریف و قلمرو این جرایم در حقوق و تفاوت آنها با جرایم مالی و نسبت میان این دو در آلمان بود. سخنرانی ایشان به زبان انکلیسی ارائه شده بود که توسط یکی از دانشجویان به فارسی ترجمه می شد.

در پایان به رسم یاد بود هدیه‌ای از طرف مؤسسه  موسسه جزا و جرم شناسی به ایشان تقدیم گردید.