گزارشی از جلسه تودیع و معارفه معاونت پزوهشی دانشکده

برگزاری مراسم تودیع  و معارفه معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

مراسم تودیع آقای دکتر سعید حبیبا و معارفه خانم دکترزهرا شاکری معاون جدید پژوهشی دانشکده روز دوشنبه چهاردهم بهمن ماه در اتاق شورای حوزه ریاست دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که با حضور هیات رییسه دانشکده و مدیران و رؤسای مؤسسات و مراکز پژوهشی و برخی از اساتید دانشکده برگزار شد، آقای دکتر تخشید ریاست دانشکده ضمن تشکر از زحمات و ارج نهادن به تلاشهای مجدانه و مستمر و پربار  آقای دکتر حبیبا برای خانم دکتر زهرا شاکری نیز در این  عرصه آرزوی موفقیت کردند.

در پی آن دکتر حبیبا ضمن اشاره به اهم فعالیت های علمی پژوهشی انجام شده در طی دوران تصدی این معاونت به جایگاه خطیر و مهم  این حوزه تاکید نمودند و مواردی  را برشمردند :

1. به روز رسانی مجلات علمی

2 . ایجاد فرصت های مطالعاتی  و بستر سازی های مناسب این مقوله

3. اعزام دانشجویان برای مسابقات علمی جهانی

4. بالا بردن کیفیت مقالات علمی و معتبر بین المللی ارسالی از سوی همکاران علمی و دانشجویان  برتر

5.امتیازات  مقالات و کتب علمی پژوهشی  که توسط اعضا محترم و اساتید دانشکده کسب گردیده است

در ادامه سرکار خانم دکتر زهرا شاکری به نکات حائز اهمیت و ویژه از سوی همکاران و اعضای هیات علمی دانشکده اشاره نمودند و روند ادامه فعالیت های اجرایی این معاونت را هدفمند علمی و کابردی برشمردند .

معاون اداری مالی دانشکده خانم دکتر مصفا نیز ضمن ابراز خشنودی و همکاری با  خانم دکتر شاکری برای اعتلای این  معاونت آرزوی توفیق نمودند .

و در پایان این مراسم لوح سپاس دانشکده توسط ریاست دانشکده آقای دکتر تخشید  به جناب آقای  دکتر حبیبا تقدیم شد و از ایشان تقدیر بعمل آمد.