اخبار و رویدادها
گزارشی از بازگشایی سالن مرجع کتابخانه مرکز مطالعات عالی بین المللی
گزارشی از بازگشایی سالن مرجع کتابخانه مرکز مطالعات عالی بین المللی
بازگشائی سالن مرجع کتابخانه مرکز مطالعات عالی بین المللی
بههمراه
رونمائی از ترجمه کتاب تاریخ سازمانهای بین المللی از 1815 تا کنون
مراسم بازگشایی سالن مرجع کتابخانه مرکز مطالعات عالی بین المللی، روز سه شنبه 27 آذر 1397 با حضور هیات رییسه دانشکده، جمعی از اساتید، دانشجویان و همکاران برگزار شد.
کتابخانه مرکز، بهمدت سه سال و از آغاز عملیات مقاوم و بهینه سازی و تجهیز ساختمان دانشکده درسال 1394 تعطیل بود و اکنون برای استفاده اساتید و دانشجویان راه اندازی شد.
در مراسم بازگشایی یاد و خاطره زنده یاد مسعود طارمسری، از همکاران قدیمی مرکز، با حضور فرزندان آن مرحوم، شقایق و شبنم گرامی داشته شد و از ترجمه کتاب " تاریخ سازمانهای بین المللی از 1815 تا امروز " تالیف باب رینالدا، و ترجمه خانم دکتر نسرین مصفا، آقایان دکتر عبدالرحمن عالم و دکتر بهرام مستقیمی، رونمایی شد.
دکتر مصفا، معاون مالی و اداری دانشکده، رییس پیشین مرکز مطالعات عالی بین المللی و از فارغ التحصیلان مرکز و از دوستان قدیمی مرحوم طارمسری از حضور میهمانان گرامی؛ اساتید، دانشجویان، همکاران و فرزندان مرحوم طارمسری، در مراسم تشکر کرد وی سپس به تاریخچه مرکز مطالعات عالی بین المللی پرداخت و در این باره گفت:
" مرکز مطالعات عالی بین المللی در سال 1344 بهعنوان نخستین مرکز مطالعات دانشگاهی در ایران در حوزه آموزش و پژوهش روابط بین الملل تاسیس شد و کتابخانه آن یکی از ارزشمندترین کتابخانه ها در سطح خاورمیانه شناخته شدهاست با کتابخانه ای تخصصی که ویژه رشته های روابط بین الملل، حقوق بین الملل، سازمان های بین المللی و رشته های مرتبط است. این کتابخانه دارای مجموعه کم نظیر از اسناد سازمان ملل متحد در ایران است.
دکتر مصفا در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری درگذشت نابهنگام و تاسف بار مسعود طارمسری در آذر1390 و برشمردن خصائل نیکو و انسانی آن مرحوم و با اشاره به این نکته که هنگامی شخصی از دست میرود بازماندگان برای گرامیداشت او سعی در انجام کاری دارند، افزود: با توجه به شخصیت، حوزه فعالیت و آثار مرحوم طارمسری، دوستان و همکاران دکتر عالم، دکتر مستقیمی و اینجانب، تصمیم گرفتیم کتاب جامع " تاریخ سازمانهای بین المللی از 1815 تا امروز " را انتخاب و ترجمه کنیم و این مهم را از سال 1391 آغاز کردیم و اکنون این کتاب را به مرکز مطالعات و خانواده عزیز ایشان تقدیم میکنیم.
درپایان، دکتر مصفا با بیان اینکه در سطح دنیا هزاران جلد کتاب و مجله منتشر میشود، ولیکن هدف اصلی باید بهبود روابط انسانها باشد. اما اگر روابط انسانها مطلوب نباشد، انسانیت و روح ارتباطی وجود نداشته باشد، هیچکدام فایده ای ندارد. وی همچنین اظهار امیدواری کرد نسل جدید دانشکده، با بهره گیری از الگوهایی که در دانشکده وجود دارد و با توجه به امکاناتی که در اختیار آنها قرار داده شده است درجهت توسعه کشور و نهادهای دانشگاهی، با رنگ و بوی انسانی، گام بردارند.