گزارشی از بازدید هیئت چینی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

بازدید هیئت چینی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

هیئت 7 نفره دانشگاهی از چین، به سرپرستی پروفسور وانگ گودونگ روز دوشنبه 17مهر 1396 از دانشکده حقوق و علوم سیاسی بازدید داشتند.

پروفسور وانگ معاون دفتر بین‌الملل دانشگاه نورث وست چین (Northwest University)   و هیئت همراه در دیدار با دکتر محمدرضا تخشید رئیس، دکتر حمیرا مشیر زاده مشاور روابط بین‌الملل، دکتر الهه کولایی مدیرگروه مطالعات منطقه­ای، دکتر سعیده لطفیان، دکتر بهزاد شاهنده، دکتر حمید احمدی و دکتر حامد موسوی،  از اساتید دانشکده در خصوص مبادلات و همکاری­های علمی بین دو دانشگاه صحبت کردند.

اهم مذاکرات ایشان بدین شرح است:

1-   تبادل استاد و دانشجو با امکان تدریس اساتید هردو دانشگاه به‌صورت بلندمدت یا کوتاه‌مدت به زبان انگلیسی ( زبان مورداستفاده در این دانشگاه چینی است، اما در تحصیلات تکمیلی امکان استفاده از زبان انگلیسی وجود دارد).

2-   انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک

3-   امکان گذراندن فرصت‌های مطالعاتی برای اساتید

4-   همکاری مؤسسه مطالعات خاورمیانه دانشگاه نورث وست با دانشگاه تهران

5-برگزاری سخنرانی، سمینار و کارگاه‌های آموزشی مشترک

درپایان تصمیم گرفته شد بزودی یک تفاهم نامه همکاری(MOU) نیز بین دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دانشگاه نورث وست منعقد شود.