گزارشی از اختتامیه نخستین دوره حقوق سلامت عمومی و بهداشت جهانی

اختتامیه نخستین دوره حقوق سلامت عمومی و بهداشت جهانی

نخستین دوره آموزشی مقدماتی حقوق سلامت عمومی و بهداشت جهانی، عصر یکشنبه ۹ دی 1397 با حضور دکتر علی اکبری ساری، ریاست دانشکده بهداشت، دکتر امیرحسین تکیان، معاونت بین‌الملل این دانشکده، دکترعلی صابری، وکیل پایه یک دادگستری و شرکت‌کنندگان و علاقه مندان به مباحث حقوق سلامت عمومی و بهداشت جهانی، به کار خود پایان داد.

در مراسم پایانی این دوره که در دانشکده بهداشت برگزار شد، دکتر امیر حسین تکیان در سخنانش تحت عنوان "حاکمیت سلامت و صلح" گفت: « سلامت، صلح و توسعه ی پایدار سه مقوله­ی کاملا به هم مرتبط‌ اند. صلح بدون توسعه ی پایدار اتفاق نمی‌افتد و توسعه­ی پایدار هم بدون صلح نمی­تواند وجود داشته باشد».

دکتر اکبری ساری نیز ضمن ابراز امیدواری از شرکت سایر رشته­ها در برنامه های آتی، پس از شنیدن نظرات و پیشنهادات شرکت‌کنندگان، از آنها به خاطر حضور و مشارکت فعالشان در دوره مزبور، تشکر کرد.

دکتر صابری نیز به بررسی آرای قضایی در حوزه حقوق سلامت عمومی پرداخت.

لازم به ذکر است که نخستین دوره آموزشی میان رشته‌ای حقوق سلامت عمومی و بهداشت جهانی، با همکاری موسسه مطالعات حقوق عمومی و دانشکده بهداشت دانشگاه تهران در ۸ جلسه و با حضور جمعی از برجسته‌ترین استادان حقوق، سیاست‌گذاری و بهداشت کشور در آذر و دی ماه 1397 برگزار شد. دکتر کیومرث اشتریان، متخصص سیاست‌گذاری سلامت و عضو هیئت علمی دانشکده حقوق وعلوم سیاسی دانشگاه تهران، دکتر حسن جولایی، رئیس پژوهشکده سلامت و مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز و دکتر رضا اسلامی، استاد حقوق بشر و عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، از مدرسان این دوره بودند.

شرکت‌کنندگان این دوره نیز دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های سیاست‌گذاری سلامت، پزشکی، داروسازی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، مهندسی و گرایش های مختلف حقوق بودند. ادامه­ی این دوره، در قالب آموزش‌های تخصصی، بهار و تابستان سال آینده به همت دانشکده بهداشت و موسسه مطالعات حقوق عمومی برگزار خواهد شد.