گزارشی ازمراسم بزرگداشت استاد فقید جناب آقای دکترابوالحسن محمدی در دانشکده

94/9/23

خدا حافظ ای سایه سار همیشه  .............

• مراسم یادبود استاد فرزانه  دکتر ابوالحسن محمدی
  • تالار اجتماعات شیخ مرتضی انصاری  دانشکده حقوق  و علوم سیاسی دانشگاه تهران  دوشنبه  94/9/23  ساعت  10 الی 12
  • با حضور  اساتید علم حقوق  و پیشکسوتان این عرصه    و دانشجویان و کارکنان  ، جهت     استاد ارجمند وفقید  دکتر ابوالحسن محمدی    دانشمند  فرزانه  وحقوقدان
  • وصاحب اثر    "مبانی  استنباط حقوق اسلامی " که مرجعی ارزشمند  برای راهروان علم حقوق است   مراسم یادبودی  برگزار گردید .
  • استادی ارجمند وفرهیخته که در طی سی سال   رافت ومهربانی و خدمات ارزشمند علمی و   کلام  شیرین وشیوای  ایشان    برای  استادان و دانشجویان وهمکاران دانشگاهی  زبانزد  جامعه دانشگاهی بود.
  •  استاد سید حسین صفایی  سخنران ا بتدایی   این یادبود    ضمن  ابراز تاسف  از اینکه یار  دیرین  وصمیمی  ومشفق  خودرا  دیگر بار  پس از استادفقید  دکتر  کاتوزیان   ازدست داده اند  با اشاره به تواضع وفروتنی استاد محمدی  وبیان حق  در طی  چهل سال  همراهی با ایشان  از اوصاف برگزیده آن یار سفر کرده  یاد نمودند .
  • سخنران دیگر  این مراسم جناب آقای دکتر عزت اله عراقی  نیز  همانند سایر همراهان استاد فقید  به ملکات فاضله  اخلاقی دکتر محمدی اشاراتی داشتند واینکه در طی سالیان پربار عمر بابرکت استاد محمدی رفاقت های اصولی ودیرین وبدون هیچ خدشه ای دوام وبقای  این مجالست را  تحکیم  بخشیده بود .
  • سپس استاد   حسنعلی    درودیان  نیز  در  رثای  استاد فقید اشعاری قرائت فرمودند و آنگاه  با اظهار تالم وتاسف بسیار از   فقدان اندیشمندانی همچون دکتر محمدی که سابقه  همراهی ایشان از سال 1337  تا  زمانی که در ادوار گوناگون سمت های اجرایی  دارا بودند   و ذکر توصیفات سجایای اخلاقی آن یار سفر کرده    و دیگر اسلاف  فرزانه   دانشگاهی   همچون استاد   کاتوزیان  و  مرحوم استاد شهابی   واستاد ابوالقاسم  گرجی   ودیگر دوستان همراه در این وادی  معرفت   ، بیانات  مبسوطی ارائه نمودند .
  • در پایان  با حضور  یکی از بستگان نزدیک استاد  و تشکر از برپایی مجلس یادبود دکتر ازسوی برگزار کنندگان  به نیابت از  خانواده ایشان این محفل یادبود به پایان رسید .

زمان مراسم بزرگداشت استاد فقید جناب آقای دکترابوالحسن محمدی در دانشکده