کتابخانه و پایگاه اطلاعات علمی

به منظور تأمین نیازهای پژوهشی اساتید، دانشجویان و سایر محققین، مؤسسه کتابخانه خود را فعال نموده و سعی در بروز رسانی منابع علمی موجود دارد.
   کتابخانه مؤسسه بیش از سه هزار جلد کتاب تخصصی به زبان های فارسی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و عربی در خود جای داده است و علاوه بر این بیش از 500جلد پایان نامه و رساله کارشناسی ارشد و دکتری رشته جزا و جرمشناسی در کتابخانه موجود است.
   اشتراک چندین نشریه تخصصی داخلی و بین المللی، دریافت آخرین منشورات ناشرین حقوقی – کیفری از جمله اقدامات مؤسسه در این زمینه است. علاوه بر این با توجه به توسعه منابع علمی دیجیتال و لزوم دسترسی به پایگاه های علمی ملی و بین المللی مؤسسه در تدارک تأسیس اولین پایگاه اطلاعات علمی جزا و جرم شناسی کشور است تا از این طریق کاربران امکان دسترسی به منابع علمی، ارتباط و تبادل نظر با اساتید برجسته کشور و آخرین تحولات علمی این حوزه را بطور پیوسته داشته باشند.