پیام تسلیت دانشکده حقوق و علوم سیاسی بمناسبت در گذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر داوود فیرحی

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

با تأسف و تألم فراوان، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، درگذشت استاد عالم و فقیه دانشمند مرحوم مغفور حجت الاسلام والمسلمین دکتر داوود فیرحی را به خانواده آن فقید، همکاران،  دانشجویان، علاقه‌مندان و جامعه علمی-پژوهشی کشور تسلیت می‌گوید. یادآوری حضور فعال، تاثیرگذار و بانشاط استاد فیرحی در دانشکده طی سال‌های متمادی خدمت و مرور اندیشه‌ها و تقریرات آن مرحوم، اندوه مصیبت بزرگ فقدان زودهنگام ایشان را مضاعف می‌نماید.

استمرار کم‌نظیر ایشان در تربیت نفوس، بازخوانی تاریخ و اندیشه سیاسی، تدریس اندیشه سیاسی اسلامی، و تسلط ایشان بر گستره فقه و علوم انسانی، خلاصه‌ای از زندگی‌نامه حرفه‌ای این استاد فقیه فقید است. پارسایی، همراهی، همدلی، عطوفت، و صداقت، از جمله ویژگی‌های این مومن خدوم و متواضع و انسان‌دوست بود.

گفت کسی خواجه سنایی بمرد
مرگ چنین خواجه نه کاریست خرد

درگذشت ایشان، ثلمه‌ای بزرگ برای دانشکده و دانشگاه، علوم سیاسی، جامعه علمی-پژوهشی، و غمی سترگ برای خانواده، شاگردان و مستفیدان از پژوهش‌ها و اندیشه‌های استاد فیرحی است.

یک دهان خواهم به پهنای فلک
تا بگویم وصف آن رشک ملک

خدمت خاندان  مکرم، همسر معزز، فرزندان محترم، و باقی وابستگان ارجمند ایشان صمیمانه تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال، مغفرت، رحمت واسعه و علو مقام برای آن مرحوم مسالت می‌نمایم. زیست خدومانه، توشه پربار اندیشه وتقریرات، یادو نام استاد در حافظه، تاریخ وعظمت دانشکده ماندگار خواهد بود.

هیأت رئیسه دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران