بازگشت به صفحه کامل

همایش آشنایی با دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برای نو دانشجویان ورودی94

94/7/5

بسمه تعالی

همایش آشنایی با دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برای نو دانشجویان ورودی 94 در تاریخ 94/7/5 در تاریخ شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی با شرکت هیئت رئیسه محترم، تشکل ها و در میان استقبال پر شور  نو دانشجویان برگزار گردید.

در ابتدای همایش ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر تخشید ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان ورودی 94 و خانواده های این عزیزان، اتفاق ورود به نماد آموزش عالی کشور یعنی دانشگاه تهران را موفقیتی بی نظیر توصیف کردند و این عزیزان را به ادامه این روند تا پایان تحصیل برانگیختند. ریاست محترم دانشکده در بخشی دیگر از سخنرانی خود نیز حادثه تلخ منا را تسلیت گفته ومسئولیت آن را متوجه عربستان سعودی دانستند.

در ادامه جلسه معاونین محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، همچنین معاون محترم دانشجویی- فرهنگی، معاون محترم اداری- مالی و نیز معاون محترم پژوهشی هر یک به ترتیب در حوزه های فعالیت خود توصیه های ارزشمندی را به نو دانشجویان ارائه نمودند.

در ادامه، تشکل های علمی، دانشجویی، صنفی و سیاسی دانشکده نیز هر کدام بمدت 5 دقیقه به معرفی وظایف و عملکردهای خود پرداختند. لازم به ذکر است که در لابه لای سخنرانی ها، برنامه هایی فرهنگی همچون کلیپ، سخنرانی مذهبی پخش موسیقی مناسب با ایام و نیز اجرای گروه تواشیح پیش بینی شده بود که استقبال پرشور حاضرین را به همراه داشت  نیز از برنامه های قابل توجه این همایش بود.

در پایان نیز هدایایی فرهنگی به همت معاون محترم دانشجویی دانشکده جناب آقای دکتر ساداتی نژاد و نیز سرکار خانم دکتر مصفا معاون محترم اداری مالی به نو دانشجویان عزیز اهدا گردید.