صعود تیم موت کورت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به دور نیمه نهایی مسابقات ژان پیکته در فرانسه تیم

صعود تیم موت کورت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به دور نیمه
نهایی مسابقات ژان پیکته در فرانسه

تیم دانشگاه تهران متشکل از آقایان برنا باطنی، سهیل قاسمی بجد و خانم صدف وفا (دانشجویان مقطع کارشناسی) در سی و دومین دور از مسابقات جهانی حقوق بین الملل بشردوستانه ژان پیکته که امسال در فرانسه برگزار شد، به مرحله نیمه نهایی این مسابقات راه یافت.
مسابقات ژان پیکته بزرگترین رویداد حقوق بین الملل بشردوستانه است که از سال ١٩٨٩ تا کنون، همه ساله، فعالان این رشته از حقوق را از سر تا سر جهان برای شبیه سازی شرایط مختلف حاکم بر مخاصمات مسلحانه گرد هم آورده و رقابتی تنگاتنگ میان آن ها برگزار می نماید.
شایان ذکر است که تیم دانشکده حقوق دانشگاه تهران، نخستین گروهی است که تا کنون موفق به صعود به مرحله نیمه نهایی مسابقات ژان پیکته شده است. این موفقیت را به جامعه علمی کشور تبریک گفته و برای تیم شایسته کشورمان آرزوی موفقیت های روزافزون داریم.

معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی

Attachments4:00 PM (5 hours ago)