دانشکده حقوق و علوم سیاسی به استقبال سال نو رفت

همکاران دانشکده حقوق و علوم سیاسی به روال سنت چندین ساله به مناسبت فرا رسیدن سال نو، با پرپایی سفره هفت سین زیبایی به استقبال بهار رفتند.

در این مراسم که روز شنبه 18 اسفند1397 در سالن دفاعیه دانشکده برگزار شد، در ابتدا دکتر نسرین مصفا معاون اداری و مالی دانشکده ضمن خوشامدگویی و تبریک سال نو، گزارشی از فعالیت­های دانشکده در سال جاری ارائه و در خصوص مسائل مربوط به کارمندان و مشکلات آنان توضیحاتی داد و از زحمات همکاران محترم قدردانی کرد. سپس دکتر محمدرضا تخشید رییس دانشکده نیز با تشکر از کارمندان بخاطر بردباری در خصوص اجرای طرح مقاوم سازی و تبریک سال نو، سالی پربار را برای خانواده دانشکده حقوق و علوم سیاسی آرزو کرد.

در ادامه برنامه دکتر سید داود آقایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر سعید حبیبا معاون پژوهشی دانشکده نیز نوروز را خدمت همکاران، تبریک گفته و نکاتی را در ارتباط با مسائل کاری حوزه خود، مطرح و از زحمات کارکنان در طول سال گذشته تشکر کردند. سپس خانم میترا سیفی از کارمندان و عضو شورای صنفی دانشکده از خواست­ها و مشکلات کارمندان سخن گفت و پیشنهاداتی را جهت رفع این مشکلات ارائه داد. وی همچنین از طرف کارمندان با اهدای لوح تقدیری از زحمات دکتر تخشید و دکتر مصفا  تشکر کرد.

در پایان ضمن پذیرایی از حضار، به مناسبت روز زن و مرد هدایایی به کارمندان اهدا شد.