خیرمقدم ریاست محترم دانشکده حقوق وعلوم سیاسی

94/7/7

بسمه تعالی

آغاز بهار علم و دانش را به شما دانشجویان عزیز جدید الورود تبریک و ورود شما به دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران را خیر مقدم عرض می نمایم  ، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران یکی از دانشکده های دانشگاه تهران و از قدیمی ترین دانشکده های مراکز تحصیلات تکمیلی در ایران است. در ابتدا این دانشکده فعالیت خود را با دو مدرسه حقوق و علوم سیاسی آغاز کرد. این دو مدرسه با تشکیل و ارائه فعالیت ها و برنامه های درسی به طور مشترک قبل از تاسیس دانشگاه تهران با هم همکاری می کردند. مدرسه علوم سیاسی رسما" فعالیت خود را از ۶ دسامبر ۱۸۹۹ آغاز کرد. چندی بعد علوم اقتصادی به عنوان شاخه سوم به آن اضافه می شود. در سال ۱۹۳۴ با تاسیس دانشگاه تهران این مدرسه به دانشکده حقوق و علوم سیاسی تغییر یافت. دانشکده حقوق و علوم سیاسی دوره های آموزشی حقوق جزا و جرم شناسی، حقوق خصوصی و اسلامی، حقوق عمومی، علوم سیاسی و روابط بین الملل را گسترش داده و اخیرا" رشته های از قبیل مطالعات منطقه ای، سیاست عمومی و حقوق بشر را در برنامه های خود ارائه می دهد.امیدوارم با تلاش و سعی علمی خود علاوه بر تحصیل درجات عالی علم و فضیلت در سنگر خدمت به جامعه خود موفق و موید باشید.