جلسه تودیع و معارفه ریاست حسابداری دانشکده

95/6/7

این نشست با حضور همکاران اداری دانشکده حقوق و علوم سیاسی در محل سالن اجتماعات مرکر مطالعات عالی بین المللی در تاریخ یکشنبه هفتم شهریور ماه 1395 برگزار گردید .

ابتدا آیاتی چند از کتاب آسمانی توسط آقای طالب زاده قرائت شد و سپس دکتر نسرین مصفا ، معاون اداری و مالی دانشکده ایام هفته دولت وروز کارمند را به همکاران دانشکده تبریک گفتند .

ایشان از زحمات وشکیبایی کارمندان دانشکده در امر جابجایی بخشهایی از دانشکده به علت پیشرفت طرح مقاوم سازی تشکر نمودند .

و نیز از مسئولینی که در ایام تابستان زحمات بیشتری را متقبل شدند قدردانی کردند .

همچنین به این نکته اشاره شد که روح و کالبد یک سازمان را نیروی انسانی آن مجموعه قوام و دوام می بخشد  واین نکته را متذکر شدند که در بعضی از بخش های ساختمانی بنابر نظر کارشناسان، بهینه سازی و مقاوم سازی امری اجتناب ناپذیر بوده است و بنابر این علیرغم مشکلات ایحاد شده ، نتایج خوبی را برای دانشکده حقوق وعلوم سیاسی به ارمغان خواهد آورد .

در ادامه این جلسه از زحمات بی شائبه  خانم لیلا میرزایی رئیس حسابداری سابق دانشکده صمیمانه قدردانی ولوح تقدیر و هدیه ای به رسم یادبود به ایشان اهدا شد .

همچنین مقدم آقای شمسعلی زاده به عنوان رئیس جدید حسابداری دانشکده گرامی داشته شد.