تکریم از همکاران بازنشسته دانشکده حقوق و علوم سیاسی

در ادامه سلسله نشست‌های معاونت اداری و مالی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با کارمندان دانشکده، در روز دوم آبانماه 1396، نشستی برای تقدیر و تکریم از دو تن از کارکنان بازنشسته، خانم منیژه حسینی حق نواز و آقای غلامعلی رمضانی در سالن مرکز مطالعات عالی بین المللی برگزار شد. در این مراسم که اعضای هیات رئیسه دانشکده متشکل از دکتر محمدرضا تخشید رئیس دانشکده؛ دکتر نسرین مصفا معاون مالی و اداری؛ دکتر سید داوود آقایی معاون آموزشی؛ دکتر سعید حبیبا معاون پژوهشی؛ دکتر سید مهدی ساداتی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی حضور داشتند؛ تکریم، حفظ حرمت و عزت پیشکسوتان  بعنوان  یک ارزش در فرهنگ غنی ایرانی مورد تأکید قرار گرفت. همچنین بر ضرورت بسط و گسترش چنین ارزشی در جامعه اشاره و ضمن تبریک به دو همکاری که به ‌افتخار بازنشستگی نائل آمدند از خدمات شان تجلیل شد؛ نیز بیان شد که دانشکده در مسیر پیشرفت خود مدیون تلاش­ها و فعالیت­های کارکنان خدوم خود است.

در ادامه جلسه، خانم دکتر مصفا پیشنهاد کرد کانون بازنشستگان دانشکده حقوق و علوم سیاسی تشکیل شود که با استقبال هیئت ‌رئیسه و همکاران همراه بود. در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر از دو همکار بازنشسته تقدیر به عمل آمد.

در قسمت دیگری از این مراسم، معاونت اداری و مالی دانشکده به روال جلسات پیشین در خصوص مسائل و مشکلات دانشکده از جمله فرم ارزشیابی کارکنان، انتخاب کارمند نمونه و مرخصی همکاران به نکاتی اشاره داشت و همکاران حاضر در جلسه نیز با طرح دیدگاه خود در باره مسائل و مشکلات موجود، پیشنهادهایی ارائه دادند.