برگزاری همایش بین المللی تحولات حقوق کیفری کشورهای اسلامی در پرتو تعامل شرع و حقوق

همایش بین المللی «تحولات حقوق کیفری در کشورهای اسلامی در پرتو تعامل شرع و حقوق»

بنابر اعلام مؤسسه تحقیقات علوم جزایی و جرم‌شناسی دانشگاه تهران، همایش بین المللی «تحولات حقوق کیفری در کشورهای اسلامی در پرتو تعامل شرع و حقوق» در روزهای 14 و 15 اسفند ماه سال جاری با حضور جمعی از استادان و پژوهشگران فقه، حقوق و علوم سیاسی از سراسر کشور برگزارخواهدشد. در این همایش چهره‌های شاخصی چون آیت الله موسوی بجنوری، دکتر محمد راسخ و دکتر داوود فیرحی در بخش‌های مختلف سخنرانی خواهند داشت. همچنین شماری از پژوهشگران تراز اول بین المللی از کشورهای مختلفی چون آلمان، آمریکا، اندونزی، پاکستان، افغانستان و ترکیه در این همایش سخنرانی خواهند کرد که از آن میان، می‌توان به پروفسور پاول رابینسون (استاد دانشگاه پنسلوانیا و عضو کمیته حقوق آکادمی ملی علوم آمریکا) وخانم پروفسور آصفه قریشی-لندز استاد دانشگاه ویسکانسن، خانم دکتر سیلویا تلنباخ از مؤسسه ماکس پلانک آلمان و پروفسور دکتر محمد زبیر عباسی از دانشگاه لاهور پاکستان، دکتر ارسکال سلیم استاد دانشگاه وسترن ملبورن استرالیا از کشور اندونزی اشاره نمود.

پوستر و برنامه همایش به ضمیمه ارسال می شود. همچنین، علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیش‌تر و شرکت در همایش به نشانی اینترنتی   ccm.ut.ac.ir   مراجعه نماینددر پایان همایش گواهی شرکت اعطا خواهد شد.

»»»»»برنامه همایش بین المللی تحولات حقوق کیفری کشورهای اسلامی در پرتو تعامل شرع و حقوق