آغاز مرحله دوم مقاوم سازی ساختمان دانشکده حقوق و علوم سیاسی

95/6/15

مرحله دوم طرح مقاوم سازی ساختمان دانشکده حقوق و علوم سیاسی از مردادماه 1395 همزمان با تعطیلات تابستانی آغاز شد.

در این مرحله از طرح مقاوم سازی ضلع شمالی ساختمان دانشکده شامل کلاس ها ی درس مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ، حوزه های ستادی معاونت های آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، معاونت اداری و مالی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده مقاوم سازی خواهد شد.

بر اساس برنامه تعیین شده قرار است کار مقاوم سازی این مرحله تا پایان تابستان 1396 به اتمام برسد.

با توجه به اینکه بخش عمده ای از کلاس ها ی دانشکده در این مرحله مورد مقاوم سازی قرار می گیرد برگزاری کلاسها در سال تحصیلی 96-1395 در محل این کلاس ها امکان پذیر نیست و کلاس ها در محل دیگری که خارج از دانشکده آماده شده ، برگزار خواهد شد.

مرحله اول مقاوم سازی ساختمان دانشکده حقوق و علوم سیاسی به عنوان قدیمی ترین ساختمان دانشگاه تهران از شهریورماه 1394 و در ضلع جنوبی ساختمان آغاز شد که طبق برنامه پیش بینی شده انتظار می رود این مرحله تا اواخر مهرماه 1395 به پایان برسد.

طرح مقاوم سازی ساختمان دانشکده حقوق و علوم سیاسی از سوی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با همکاری دانشگاه تهران به منظور مقاوم سازی ساختمان در برابر حوادث طبیعی و حفظ سرمایه های انسانی و ملی انجام می شود.