گزارشی از مراسم آشنایی با دانشگاه تهران

مراسم آشنایی با دانشگاه تهران

همزمان با ایام انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری دانشگاهها، مراسم "روزی با دانشگاه تهران" روز یکشنبه۲۲ مرداد ۱۳۹۶ از ساعت ۹ تا ۱۶ در برخی از پردیس ها و دانشکده های دانشگاه تهران برگزار شد. هدف از این برنامه :

۱- آشنایی داوطلبان آزمون سراسری با رشته‌های تحصیلی دانشگاه تهران

۲- آشنایی با امکانات و تسهیلات ویژه دانشگاه تهران برای دانشجویان

۳- معرفی امکانات، موقعیت، جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه تهران برای دانش آموزان، خانواده ها و مربیان

۴- آشنایی با فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه تهران

۵- معرفی قطب‌های علمی دانشگاه تهران برای جذب دانش آموزان برتر

۶- معرفی چهره‌های ماندگار، دانشمندان جوان و دانشجویان موفق دانشگاه تهران

۷- آشنایی با اهداف، ارزش‌ها و سبک زندگی در دانشگاه بود.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی نیز از جمله دانشکده های فعال در این زمینه بود. دانشکده، علیرغم پیشرفت طرح مقاوم سازی و فقدان امکانات لازم با همکاری و حضور مشتاقانه ریاست، معاونین و مدیران گروهای آموزشی پذیرای این میهمانان نخبه و دانش آموزان علاقمند شد و درفضایی دوستانه اساتید و مسئولان دانشکده به سئوالات این علاقمندان تحصیل در دانشکده پاسخ دادند. در این مراسم همچنین ویژه نامه هایی به منظور آگاهی بخشی شرکت کنندگان  با دانشگاه تهران و نیز دانشکده حقوق و علوم سیاسی و رشته های مرتبط و گرایش هایشان در اختیارشان قرارگرفت.