پیام تسلیت دانشکده حقوق و علوم سیاسی به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی

95/10/22

انا لله و انا الیه راجعون

ضایعه جانگاه رحلت حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، خانواده دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران را همانند دیگر اقشار جامعه، در سوگ فروبرد. درگذشت ایشان، ثلمه‌ای به تاریخ سیاسی و اجتماعی ایران است.

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، در پایان دوره ریاست جمهوری آن مرحوم مغفور در سال ۱۳۷۶، در پاسداشت دهه‌ها فعالیت در عرصه سیاست و کشورداری، دکتری افتخاری به ایشان اعطاء نمود.

امید است محققان و دانش‌پژوهان، در قدرشناسی از خدمات تاریخ‌ساز آن مجاهد نستوه، با پژوهش‌های خود بتوانند در پیشبرد جامعه علمی و بسط مطالعات در رابطه با ایشان، منشاء اثر واقع شوند. همسنگری و همگامی ایشان در مبارزات انقلابی به همراه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، و حضور فعال در «عهد جمهوری اسلامی»، موکد حضور بررسی و تحقیق علمی تاریخ مبارزه و خدمت است.

ضمن تسلیت فقدان این سرمایه ملی به محضر مقام معظم رهبری، خانواده گرامی هاشمی رفسنجانی و دوستداران و ارادتمندان ایشان، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و رحمت الهی، و برای بازماندگان نیز صبر جمیل خواستاریم.