نمایش جزییات نمایش جزییات

گزارشی از مراسم آغاز سال تحصیلی 97-96

آیین ورودی نودانشجویان

تعامل دانشگاه با خانواده دانشجویان از مسائل مهمی است که ‌باید بیش از پیش به آن توجه شود، هدفی که از طریق آشنایی خانواده‌ها با فضاهای آموزشی، مسئولین و اساتید دانشگاه دست یافتنی است.

در این راستا، دانشگاه تهران دو برنامه با عنوان " آیین ورودی نو دانشجویان سال تحصیلی 97-96 " و نشست والدین دانشجویان جدیدالورود با عنوان " همایش خانه و دانشگاه " در روز چهارشنبه 29 شهریورماه برگزار کرد. نشست ویژه والدین نودانشجویان را مرکز مشاوره دانشگاه تهران با همکاری معاونت فرهنگی ­_ دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی - معاونت کمیسیون علوم انسانی دانشگاه – درقالب 6 کمسیون در سالن­های مختلف دانشگاه  با حضور والدین، رؤسا و معاونین حوزه‌های مختلف دانشکده‌ها برگزار کرد.

برنامه در ساعت 9 صبح با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. سپس نما آهنگ دانشگاه تهران  و بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در خصوص دانشگاه تهران، نماد آموزش عالی کشور پخش شد. در ادامه، دکتر معارف، رئیس دانشکده الهیات و رئیس کمیسیون علوم انسانی به‌عنوان اولین سخنران ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدید, در خصوص تحصیل دانشجویان، زحمات خانواده‌ها و همچنین اهمیت علوم انسانی ایراد سخن پرداخت. سپس دکتر ساداتی نژاد، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی به‌عنوان معاون کمیسیون علوم انسانی در خصوص توجه ویژه به مسائل تربیتی دانشجویان مطالبی بیان داشت. سپس دکتر غلامعلی افروز، استاد دانشگاه تهران درباره ضرورت آشنایی و آگاه‌سازی خانواده‌ها با آسیب‌ها و چالش‌های تحصیل در دانشگاه، نظارت و حمایت عاطفی مناسب خانواده از دانشجویان و ضرورت ارتباط والدین با دانشجویان در طول دوره تحصیل؛ اهمیت اساسی کانون خانواده و رابطه پدر و مادر با یکدیگر و ایجاد محیطی سرشار از عطوفت و عشق و اجتناب از درگیری‌های عاطفی در خانواده سخنرانی کرد.

در ادامه، پیام ویدئویی دکتر نیلی ریاست دانشگاه و کلیپ آشنایی با دانشگاه تهران و مفاخر آن پخش شد. در پایان برنامه هیئت‌رئیسه‌ نشست با حضور آقایان، دکتر معارف، ریاست دانشکده الهیات، دکتر محمدی، معاونت فرهنگی دانشجویی پردیس فارابی، دکتر مقدسی، ریاست دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر ولی پور، ریاست دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی و همچنین دکتر آقایی، معاونت آموزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی بود به معرفی دانشکده­های خود و واحدهای زیرمجموعه آنها پرداختند و درباره خدمات معاونت‌های تحت پوشش، مکان جغرافیایی، سال تأسیس و رشته‌های موجود در هر دانشکده اطلاعاتی را در اختیار خانواده­های شرکت کننده در نشست قرار دادند. در پایان برگه‌های نظرسنجی، که از قبل در اختیار والدین قرارگرفته بود، جمع‌آوری‌شد و والدین دانشجویان برای صرف ناهار و دانشجویان برای ثبت‌نام به محل‌های موردنظر راهنمایی شدند.