نمایش جزییات نمایش جزییات

گزارشی از دیدار هیات دانشگاه ساکاریای ترکیه از دانشکده حقوق و علوم سیاسی

بر اساس مکاتبات انجام شده طی چند ماهه اخیر که با ابتکار مرکز پژوهش­های خاومیانه دانشگاه ساکاریا ترکیه صورت گرفته بود، هیاتی از این دانشگاه شامل دکتر کمال اینات رییس این مرکز و دو تن از معاونان ایشان و یکی از اساتید رشته الهیات این دانشگاه روز 22 اردیبهشت 1397 طی دیدار از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، با معاون اداری و مالی، دکتر نسرین مصفا و مشاور بین­الملل دانشکده، دکتر حمیرا مشیرزاده، در محل دفتر ریاست دیدار و گفتگو کردند و راه­های همکاری را مورد بررسی قرار دادند.

آنها تمایل خود را برای برنامه­های تبادل دانشجو، اعزام متقابل دانشجو بین دانشگاه تهران و دانشگاه ساکاریا، امکان برگزاری دوره کارشناسی ارشد مشترک، چاپ مقاله اساتید دانشکده در فصلنامه انگلیسی زبان این مرکز،  اعزام اساتید برای کنفرانس­های بین المللی مرکز و... اعلام کردند. دانشکده حقوق و علوم سیاسی نیز تمایل خودرا به همکاری با این مرکزاعلام کردند. در عین حال، این نکته مورد تأکید قرار گرفت که با توجه به لزوم ارزیابی دانشگاه­ها از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه ساکاریا با این وزارتخانه در تعامل باشد. دراین راستا، هیات ترکیه ای نیز درخواست کردند که معاونت بین الملل دانشگاه تهران به­ویژه با توجه به اینکه مرکز پژوهش­های خاورمیانه دانشگاه ساکاریا بالاترین رتبه را در ترکیه دارد، نظر مثبت خود را به معاونت بین­الملل وزارت علوم منتقل کند.