نمایش جزییات نمایش جزییات

گزارشی از دیدار هیات استرالیایی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

دیدار هیات استرالیایی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران

هیاتی 18 نفره از موسسه استرالیایی امور بین‌الملل، روز شنبه 18 فروردین 1397 از دانشکده حقوق و علوم سیاسی بازدید کردند و جلسه مشترکی با خانم دکتر نسرین مصفا، معاونت اداری و مالی، خانم دکتر حمیرا مشیرزاده مشاور امور بین‌الملل و آقای دکتر سید علی سادات اخوی رییس مرکز مطالعات عالی بین‌المللی دانشکده داشتند.

در ابتدای جلسه حضار به معرفی و شرح سوابق دانشگاهی و اجرایی خود پرداختند. سپس دکتر مصفا ضمن خیرمقدم به هیات استرالیایی، تاریخچه‌ای از تأسیس و فعالیت‌های دانشگاه تهران و همچنین دانشکده حقوق و علوم سیاسی را ارائه داد. دکتر مشیر زاده نیز ضمن خوشامدگویی، حضور میهمانان را گامی در جهت گسترش ارتباطات علمی میان مؤسسه مزبور و دانشکده دانست. در ادامه، دکتر سادات اخوی نیز اهداف و فعالیت‌های مرکز مطالعات عالی بین­المللی را برای حضار تشریح کرد.

در این جلسه طرفین به بحث و تبادل‌نظر در خصوص زمینه‌های همکاری‌های مشترک آینده پرداختند و در این رابطه اتفاق‌نظر داشتند که این همکاری‌ها می‌تواند در حوزه‌هایی نظیر: برگزاری دوره‌های مشترک در موضوعات موردعلاقه طرفین همچون محیط زیست و مسائل مرتبط به مهاجرت، حقوق بشر و پناهندگان، تبادل استاد و دانشجو و همچنین با توجه به علاقه هیات مزبور به آشنایی بیشتر با نظام حقوقی ایران، فراهم آوردن امکان شرکت دانشجویان استرالیایی در دروس مربوط به حقوق ایران به‌صورت حضور دانشجویان استرالیایی در ایران و یا به‌صورت تدریس این دروس به­وسیله اساتید ایرانی در استرالیا انجام گیرد.

در پایان طرفین اظهار امیدواری کردند که همکاری‌های فی‌مابین در آینده نزدیک به‌صورت عملی، برمبنای مقررات دانشگاه تهران آغاز گردد.