نمایش جزییات نمایش جزییات

گزارشی از جشنواره بین الملل دانشگاه

کارشناس روابط بین ­الملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی موفق ترین کارشناس روابط بین ­الملل دانشگاه

هفتمین جشنواره بین‌الملل دانشگاه تهران، سوم خرداد ۱۳۹۶ با پیام صلح و دوستی ملل و آشنایی با فرهنگ کشورها در دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم که با حضور رئیس، هیأت رئیسه، مسئولان دانشگاه تهران و سفرا و رایزنان خارجی، استادان، محققان، دانشجویان و استادان خارجی برگزار شد، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، ضمن تشکر از برگزارکنندگان هفتمین جشنواره بین‌الملل گفت: «این برنامه جلوه‌های زیبای همدلی، همبستگی و همکاری را بین دانشجویان کشورهای مختلف و ایرانیان به نمایش گذاشته است. آنچه که ایران را زیبا می‌کند، تنوع فرهنگی، قومی، جغرافیایی و زبانی است و با حضور دانشجویان غیرایرانی این تنوع بیشتر می‌شود».

در پایان از برترین‌های علمی بین‌المللی دانشگاه تهران در بخش‌های مختلف ازجمله استادان دانشگاه تهران، دانشجویان ایرانی و دانشجویان غیرایرانی، کارشناسان بین‌الملل و پردیس‌ها و دانشکده‌های فعال در زمینه بین‌المللی تقدیر به‌عمل آمد. در این میان کارشناس روابط بین­الملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی، سرکار خانم فروغ رحمانی به­عنوان  موفق ترین کارشناس روابط بین­الملل دانشگاه معرفی و ازایشان تجلیل شد.