درگذشت ناگهانی آقای حسین خجسته نیا

اطلاعیه روابط عمومی دانشکده حقوق و علوم سیاسی در مورد مرحوم حسین خجسته نیا

1393/11/21

اطلاعیه

مرحوم حسین خجسته نیا دانشجوی دکترای رشته روابط بین الملل ، هنگامی که در راهرو طبقه سوم دانشکده ،نزدیک دفتر ریاست دانشکده مشغول صحبت کردن با تلفن همراه خود بود ناگهان حالش دگرگون شده و به طرف حوزه ریاست دانشکده برای طلب کمک می دود و در آستانه در بر روی زمین می افتد و بیهوش می شود. رئیس دانشکده که بعد از حادثه از راه می رسد با کمک برخی دانشجویان و مسئولین دفتر سریعا ایشان را با آمبولانس درمانگاه دانشگاه تهران به آنجا منتقل ،ولی متاسفانه پس از تلاش پرسنل محترم در مانگاه فوت می کنند.
به هر حال علت فوت ایشان هر چه باشد که مراجع قانونی باید در این خصوص نظردهند ،ولی آنچه مسلم است با توجه به گزارش معاون محترم آموزشی ، گروه آموزشی روابط بین الملل و استاد راهنمای ایشان ،آن مرحوم هیچگونه مشکل آموزشی و غیره در ارتباط با دانشگاه و دانشکده نداشته و مسئولین مربوط خوشبختانه در جهت تمدید سنوات و انجام جلسه پیش دفاع ،هر گونه مساعدت لازم را در خصوص ایشان انجام داده و قرار بود که اواخر بهمن ماه جاری از رساله خود دفاع نمایند که متاسفانه این اتفاق رخ داد.اگر چنانچه مرحوم خجسته نیا، بنا بر اخباری که شایع شده است ممکن است احیانا مشکلات و ناراحتی های شخصی داشته است که منجر به فوت ایشان شده است ، آن مساله دیگری است که نیاز به بررسی مراجع ذیربط دارد.
متاسفانه شایعات مختلف و بعضا ضد و نقیض در خصوص علت و چگونگی فوت ایشان در سایت ها و برخی رسانه ها، با حواشی مختلف ابراز شده است که خود نشان دهنده کذب محض بودن خیلی از این مطالب است.طرح سناریو های ساختگی که به نظر میرسد عده ای دانسته یا ندانسته به آنها دامن زده و میزنند. لازم بذکر است که از سوی خانواده ایشان نیز اطلاعیه ای در این زمینه صادر شده و شایعات مذبور را تکذب کرده اند که در خبرگزاری های مهر ، ایسنا ، میزان منعکس گردیده است . ضمنا برخلاف شایعات ساختگی مبنی بر دیدار و ملاقات رئیس دانشکده و مطالب حاشیه ای در این خصوص ، باید ذکر گردد که ایشان حدود چند ماه بود که اصلا با ریاست دانشکده ملاقاتی نداشته و مطالب مطرح شده در این زمینه کذب محض است .
به هرحال باید یاد آور شد که همه دانشجویان عزیز و از جمله این مرحوم فرزندان این مرز و بوم اند و امیدهای مردم و مسئوولین برای ساختن و رشد و ارتقاء میهن عزیزمان ایران هستند و از دست رفتن هر یک از این عزیزان مایه تاسف و تاثر شدید همگان است.امید است که خداوند متعال ایشان را مورد رحمت و مغفرت بیکران خویش قرار دهد و به همه ما بویژه باز ماندگان، دوستان،اساتید و مسئوولین به خصوص خانواده محترم ایشان صبر و اجر عنایت فرماید.

روابط عمومی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران