نمایش جزییات نمایش جزییات

آیین تجلیل از ممتازین علمی، فرهنگی و ورزشی

دردانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد
آیین تجلیل از ممتازین علمی، فرهنگی و ورزشی

مراسم تجلیل از ممتازین علمی، فرهنگی و ورزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، در تاریخ سه شنبه 18 اردیبهشت 1397، ازساعت 11 الی 13در کلاس دکتر کاتوزیویان و با حضور هیات رییسه دانشکده برگزار شد.

دراین برنامه معاون فرهنگی دانشگاه دکتر مجید سرسنگی و آقای علی حبیب الهی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه نیز حضور داشتند و از میهمانان ویژه مراسم بودند.

در این آیین، دکتر محمدرضا تخشید، رییس، معاونین اداری و مالی، پژوهشی، آموزشی و دانشجویی و همچنین نماینده نهاد رهبری در دانشکده، و میهمانان این مراسم، برای حضار مطالبی را بیان داشتند و ضمن برشمردن اهمیت ورزش و نشاط درجامعه، بر فعالیت­‌های فوق برنامه و همچنین تشویق به جدیت در فعالیت­های آموزشی رهنمودهایی را به دانشجویان حاضر یادآور شدند. در پایان مراسم، لوح تقدیر و جوایز نقدی به برگزیدگان عرصه­ های علمی، فرهنگی و ورزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، اهدا گردید.